+98 34 42209098-9

+98 34 42203501

 

هیئت مدیره

 

 

 

هیئت مدیره شرکت تعاونی

اداره امور تعاونی طبقاساسنامه بر عهده هیئت مدیره اي مرکب از حداقل 3 نفر و حداکثر هفتنفر عضو اصلی و تا یک سوم اعضاء اصلی ، اعضاء علی البدل می باشد ولی براي تعاونی هاي بزرگدر مقابل افزایش هر چهارصد نفر ، یک نفر می تواند به اعضاء اصلی هیئت مدیره و یک نفر بهاعضاء علیالبدل بیافزاید مشروط برآن که تعداد از 15 نفر بیشتر نشود که براي مدت 2 سال و بارأي مخفی انتخاب می شوند. اخذ رأي براي انتخابات اعضاء اصلی و علی البدل در یک نوبتبهعمل می آید. حائزین اکثریت بعد از اعضاء اصلی به ترتیب اعضاء علی البدل شناختهمی شوند وانتخاب مجدد هریک از اعضاء اصلی و علی البدل بلامانع است .

انتخاباعضاء هیئت مدیره با اکثریت مطلق آراء مجمع عمومی بوده و در صورتی که در دوره اولرأي گیري تمام و یا بعضی از داوطلبانحائز اکثریت مطلق نگردند بلافاصله از بین دارندگانبیشترین آراء به تعداد دوبرابرموردنیاز براي تکمیل هیئت مدیره و علی البدل با اکثریت نسبی رأيگیري به عمل میآید .

هیئت مدیره در اولین جلسه از میان خود یک نفر را به عنوان رئیس و یکنفر را به عنوان نایبرئیس هیئت مدیره و یک یا دونفر را به عنوان منشی انتخاب خواهد نمود .

اعضاء هیئت مدیره علاوه بر داشتن شرایط عضو باید واجد شرایط زیر باشند :

1. اطلاعات یا تجربه لازم براي انجام وظایف متناسب با آن تعاونی .

2. ایمان و تعهد و التزام عملی بهاسلام( درتعاونیهاي متشکل از اقلیت هاي دینی شناختهشده در قانون اساسی تعهد عملی به دین خود )

3. عدم سوء سابقه مالی و یا محکومیت در دادگاه هاي اجراي اصل 49 قانون اساسی .

4. عدم عضویت در گروه هاي محارب و عدم ارتکاب جرائم بر ضد امنیت و جعل اسناد .

5. عدم اشتهار به فساد اخلاق و امور مالی .

وظایف و اختیارات هیاتمدیره عبارتست از :

1. دعوت مجمع عمومی (عادي و فوق العاده )

2. اجراياساسنامه و تصمیمات مجمع عمومی و سایر مقررات مربوط .

3. نصب و عزل و قبول استعفاي مدیرعامل و نظارت بر عملیات وي و پیشنهاد میزان حقوق

مدیرعامل به مجمع عمومی .

4. قبول درخواست عضویت و اخذ تصمیم نسبت به انتقال سهم اعضاء به یکدیگر و دریافتاستعفاي هریک از اعضاي هیئت مدیره .

5. نطارت بر مخارج جاري تعاونی و رسیدگی به حساب ها و ارائه آن به بازرس یابازرسان وتسلیم به موقع گزارش مالی وترازنامه تعاونی به مجمع عمومی .

6. تهیه و تنظیم طرحها و برنامه هاي و بودجه و سایر پیشنهادات و ارائه آن یا مجمع عمومیجهت اتخاذ تصمیم .

7. تعیین نماینده از بین اعضاء تعاونی براي حضور در جلسات مجامع عمومی شرکت ها واتحادیه هائی که تعاونی در آنها مشارکت دارد .

8. تهیه و تنظیم دستورالعمل هاي داخلی تعاونی و تقدیم آن به مجمع عمومی برايتصویب .

9. تعیین نماینده یا وکیل در دادگاه ها و مراجع قانونی و سایر سازمان ها با حقتوکیل غیر .

10 . تعیین و معرفی صاحبان امضاي مجاز براي قراردادها و اسناد تعهدآور تعاونی

 

 

 

مجمع عمومی

مجمع عمومی

مجمع عمومي عاليترين  مرجع اخذ تصميم و ابراز اراده جمعي اعضا در اداره امور شركت است .

مجمع عمومي بر دو نوع است.  مجمع عمومي عادي و مجمع عمومي فو ق العاده كه در هر يك از مجامع ذكر شده فعاليت خاصي صورت مي گيرد. مثلاً در مجمع عمومي عادي درباره اداره امور شركت  ،انتخاب هيئت مديره شركت و مشخص نمودن برنامه هاي كاري و سياستهاي فعاليتي آنها تصميم اتخاذ مي شود . ولي در  مجمع عمومي فوق العاده مواردي چون كاهش ، افزايش و تغيير در مواد اساسنامه شركت ، انحلال شركت و ادغام آنها در شركت مورد بررسي قرار گرفته و تصميم اتخاذ مي گردد.

دعوت براي تشكيل مجامع عمومي در تعاوني با چه كساني است ؟

طبق اساسنامه مورد عمل تعاوني ، مجامع عمومي از طرف اكثريت اعضاء هيئت مديره و يا براساس درخواست مقامات و اشخاص زير به وسيله هيئت مديره دعوت به تشكيل مي شود :

1.بازرس يا بازرسان

2.حد اقل يك پنجم اعضا تعاوني

3.سازمان تعاون روستايي استان براي تعاوني هاي استاني و اداره تعاون روستايي شهرستان براي تعاوني هاي شهرستاني 

 

مجمع عمومي عادي براي چه منظوري تشكيل مي گردد؟

مجمع عمومي عادي در تعاوني طبق اساسنامه مورد عمل آنها  حداقل هر سال يك بار در ظرف حداكثر 6 ماه از پايان سال مالي تعاوني  ، براي رسيدگي به موارد ذيل و اتخاذ تصميم درباره آن تشكيل مي گردد:

رسيدگي و اتخاذ تصميم درباره ترازنامه و حساب سود و زيان شركت تعاوني پس از استماع گزارش هيئت مديره و يازرسان 

انتخاب هيئت مديره و بازرسان واجد شرايط ، در صورت پايان دوره مسئوليت آنان و يا تغيير هر يك از آنان

 

 

اهداف

اهداف

هدف از تشکیل شرکت تعاونی تجمع نیروهای فردی ، انرژی و سرمایه انسانی و سرمایه های مادی است که با این تجمع سازمانی بوجود آید که بتواند نیازهای کشاورزان را در زمینه های مختلف برآورده سازد و به نوعی وابستگی آنها را به منابع مورد نیاز به حداقل برساند که با تجمع این پتانسیل ها می تواند این انجام را بوجود آورد که هر فرد به تنهایی قادر به انجام آن نخواهد بود . این تعاونی با رفع درگیری ها ی مختلف بین تولیدکنندگان و خریداران و اعلام قیمت مناسب با در نظر گرفتن هزینه های مختلف تولید و با توجه به ارزش کالا در کلاس های مختلف و نفی انحصار مطلق و حذف واسطه ها کمک شایانی به باغداران و تولیدکنندگان نموده است. ضمن اینکه در بازاریابی کالا جهت ارائه آن به بازار هدف و صادرات آن نقش موثری داشته است.

نظر به اینکه اعضای تعاونی خود صاحب پیشه هستند و با سرمایه گذاری توان مالی شرکت را افزایش داده و با انتخاب هیئت مدیره نسبت به تصمیم گیری در موارد اجرایی شرکت در موارد مختلف در خرید و فروش و کسب منابع مالی از بانک ها و دیگر موارد اقدام می نمایند.

این تعاونی با کسب موقعیت مطلوب در بازارهای داخلی و خارجی و کنترل قیمت و همچنین ارائه کالای با کیفیت مطلوب در بازارهای داخلی و خارجی و کوتاه شدن دست واسطه ها گامی مهم در حمایت از کشاورزان برداشته است

ایران  -  سیرجان  -  انتهای بلوار امام رضا  -

 شرکت تعاونی تولید کنندگان پسته سیرجان

تلفن :  42203501 34-42209098 34  (98+)

فاكس : 42209900 34  (98+)

سایت های مرتبط

انجمن پسته ایران     http://iranpistachio.org/

 

آمار سایت

Top of Page